Katri Schröder • Kuvat Arto VuohelainenKOTI JA KEITTIÖ 5/2013
4 annosta
kourallinen nuoria vuohenputken
lehtiä
6 kananmunaa
1 dl vettä
ripaus suolaa
2 rkl voita
1. Huuhtele ja kuivaa vuohenputken lehdet. Höyrytä lehtiä vesihauteessa minuutin ajan. Hienonna lehdet.
2. Riko kulhoon munat ja sekoita joukkoon vesi ja suola. Kuumenna rasva pannulla ja kaada joukkoon
munakasseos. Vedä munamassaa lastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos
hieman hyytyy.
3. Ripottele päälle hienonnettu vuohenputken lehdet. Anna munakkaan hyytyä kunnolla kannen alla.
Vinkki: Tunnista vuohenputki hyvin ennen kuin käytät sitä ruoassa, jottet sekoita sitä sen myrkyllisiin sukulaisiin. Vuohenputken tunnistaa sen lehtiruodin kourusta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2