Koti ja keittiö 6-7/2011 MARI HARJULA | KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
12 kpl
2 dl kermaa
2 munaa
2 dl maitoa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl suolaa
200 g vuohenjuustoa
1–2 valkosipulinkynttä
noin 1 dl tuoretta ruohosipulia tai sipulinvarsia hienonnettuna
1. Sekoita kerma, munat ja maito. Sekoita kuivat aineet ja lisää muna-maitoseokseen. Murenna mukaan puolet vuohenjuustosta.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita valkosipulit ja ruohosipulisilppu taikinaan.
3. Jaa seos tukeviin muffinivuokiin. Kuutioi loppu vuohenjuusto ja painele muffinien päälle. Paista uunissa 200 asteessa 20–30 minuuttia.
Valmistusaika: noin 15 min. + paistoaika 20–30 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2