Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 10/2013

Vuohenjuustolla maustettu kurpitsarisotto

Valmista sesongin raaka-aineista ihana herkku. Lempeänmakuisen kurpitsan makuparina viihtyy vuohenjuusto, joka antaa juuri oikean terän ruokaan.

600 g kuo­rel­lis­ta but­ter­nut squ­as­hia tai kuo­re­ton­ta

hal­lo­ween-kur­pit­saa

2 rkl juok­se­vaa hu­na­jaa

2 rkl olii­vi­öl­jyä

1 an­nos pe­rus­ri­sot­toa

1 leh­ti­sel­le­rin var­si

150 g vuo­hen­juus­toa

3 rkl hie­non­net­tua, tuo­ret­ta leh­ti-per­sil­jaa

1. Kuu­ti­oi kur­pit­sat muu­ta­man sen­tin pa­loik­si. Lai­ta ne uu­ni­vuo­kaan. Va­lu­ta pääl­le hu­na­jaa ja olii­vi­öl­jyä. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20 mi­nuut­tia tai kun­nes kur­pit­sa­kuu­ti­ot ovat kyp­siä. Ota puo­let kuu­ti­ois­ta erik­seen ja so­seu­ta ne haa­ru­kal­la tai sau­va­se­koit­ti­mel­la.

2. Tee ri­sot­to pe­ru­soh­jeen mu­kaan. Li­sää pe­ru­soh­jee­seen var­si­sel­le­riä. Kuul­lo­ta pa­loi­tel­lut leh­ti­sel­le­rin pa­lat yh­des­sä si­pu­lei­den kans­sa, en­nen rii­sin li­sää­mis­tä.

3. Se­koi­ta val­miin ri­so­ton jouk­koon kur­pit­sa­so­se, mu­rus­tel­tu vuo­hen­juus­to ja leh­ti­per­sil­ja. Vii­meis­te­le kur­pit­sa­kuu­ti­oil­la.

Lue Myös

Feta-mansikkasalaatti

Hasselbackan perunat

Saksanpähkinä-lehtikaalilisäke

Feta-mansikkasalaatti

Hasselbackan perunat

Saksanpähkinä-lehtikaalilisäke

Tomaatti-mozza­rel­la­sa­laatti

Sardelli-kasvispasta

Vitello tonnato

Kurpitsakeitto

Paahdettu kyssäkaali ja vuohenjuusto

3 x paahdetut siemenet salaatteihin tai keittoihin

Kurpitsakeitto

Paahdettu kyssäkaali ja vuohenjuusto

3 x paahdetut siemenet salaatteihin tai keittoihin

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2