SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
600 g kuorellista butternut squashia tai kuoretonta
halloween-kurpitsaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
1 annos perusrisottoa
1 lehtisellerin varsi
150 g vuohenjuustoa
3 rkl hienonnettua, tuoretta lehti-persiljaa
1. Kuutioi kurpitsat muutaman sentin paloiksi. Laita ne uunivuokaan. Valuta päälle hunajaa ja oliiviöljyä. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsakuutiot ovat kypsiä. Ota puolet kuutioista erikseen ja soseuta ne haarukalla tai sauvasekoittimella.
2. Tee risotto perusohjeen mukaan. Lisää perusohjeeseen varsiselleriä. Kuullota paloitellut lehtisellerin palat yhdessä sipuleiden kanssa, ennen riisin lisäämistä.
3. Sekoita valmiin risoton joukkoon kurpitsasose, murusteltu vuohenjuusto ja lehtipersilja. Viimeistele kurpitsakuutioilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2