6 Rosamunda-perunaa
oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria
Provencen yrttimaustetta
200 g vuohenjuustoa
tuoretta rosmariinia
1. Pese perunat huolellisesti ja halkaise
ne kahtia. Sivele perunat kevyesti öljyllä
ja mausta suolalla sekä pippurilla. Nosta
perunanpuolikkaat uunivuokaan.
2. Paista perunat kypsiksi 200-asteisessa
uunissa, noin 50-60 minuuttia.
3. Ripottele kypsien perunoiden päälle
yrttimaustetta ja murennettua vuohenjuustoa.
Viimeistele rosmariinisilpulla ja
valuta päälle tilkka oliiviöljyä.
4. Gratinoi perunat 225-asteisessa uunissa,
kunnes juusto on saanut kauniin
ruskean värin, noin 10 minuuttia.
Koti ja Keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2