Koti ja Keittiö 1-2/08
(Ohje on neljälle hengelle)
900 g isoja bataatteja
1 sipuli
4 dl ruokakermaa
200 g pehmeää vuohenjuustoa
4 murskattua valkosipulinkynttä
2–3 rkl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
4–5 pyöräytystä mustapippurimyllystä
1. Kuori ja suikaloi bataatit. Silppua sipulit.
2. Pane kaikki ainekset kerroksittain voideltuun uunivuokaan.
3. Sekoita keskenään kerma, pehmeä vuohenjuusto, jauhot, murskatut valkosipulit, suola ja mustapippurirouhe. Kaada seos vuokaan.
4. Paista 200 asteessa noin tunti tai kunnes bataatit ovat pehmeitä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2