Koti ja keittiö 04/05
12 suurta basilikanlehteä
150 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
200 g kevytranskankermaa
1 tl raastettua sitruunankuorta
mustapippuria
suolaa
2 liivatelehteä
2 rkl vettä
Tarjoiluun:
vesimelonia
70 g paahdettuja pinjansiemeniä
1. Silppua basilikanlehdet hienoksi. Sekoita ne vuohenjuuston ja kevytranskankerman kanssa. Mausta seos sitruunankuorella, mustapippurilla ja hyppysellisellä suolaa.
2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viisi minuuttia. Kuumenna 2 rkl vettä kattilassa kiehuvaksi ja liuota liotetut liivatteet vesitilkkaan. Anna liivateseoksen jäähtyä hieman ja lisää se sitten vuohenjuusto-basilikaseokseen.
3. Anna moussen hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia. Tarjoile se alkupalana tai pienenä ruokalajina vesimelonin ja paahdettujen pinjansiementen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2