SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKoti ja keittiö 9/2015
1 pakastettu banaani
½ ruukkua tammenlehtisalaattia
2 tl juoksevaa hunajaa tai agavesiirappia
½ dl mintun- tai basilikanlehtiä
¼ tl sormisuolaa (vettä)
1. Laita paloiteltu banaani pakastimeen. Anna jäätyä kohmeiseksi (noin 3 tuntia).
2. Laita banaani, salaatti, hunaja, yrtit ja suola blenderiin. Surauta paksuksi juomaksi. Lisää tarvittaessa vettä, jos juoma on liian paksua.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä juomaan auringonkukansiemeniä tai manteleita. Tilkka sitruunamehua antaa juomaan hyvän terän.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2