Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Reet­ta Pa­sa­nen­Ko­ti ja keit­tiö 5/2012

Vietnamilaiset kanankoivet

Kanankoivet on helppo syödä sormin. Makua ne saavat vietna­mi­lais­hen­ki­sestä marinadista.

10 an­nos­ta

20 ka­nan­koi­pea

Ma­ri­na­di:

1 sa­lot­ti­si­pu­li

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 sit­ruu­na­ruo­hon­var­si

noin 2 cm:n pala tuo­ret­ta

in­ki­vää­riä

1 li­me­tin mehu

1 dl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1 rkl rus­ke­aa ki­de­so­ke­ria

2 rkl ka­la­kas­ti­ket­ta

2 tl see­sa­mi­öl­jyä

Ko­ris­te­luun: ko­ri­an­te­ria

1. Val­mis­ta ma­ri­na­di. Hie­non­na si­pu­li ja val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Kuo­ri sit­ruu­na­ruo­ho ja murs­kaa peh­me­äm­pi si­sus veit­sen lap­peel­la ke­vy­es­ti ja pil­ko pie­nik­si pa­loik­si. Kuo­ri ja leik­kaa in­ki­vää­ri las­tuik­si. Se­koi­ta ma­ri­na­din ai­nek­set kes­ke­nään.

2. Nos­ta ka­nan­koi­vet tu­ke­vaan pa­kas­te­pus­siin. Kaa­da ma­ri­na­di se­kaan. Sul­je pus­si ja hie­ro ma­ri­na­dia koi­piin. An­na ma­ri­noi­tua jää­kaa­pis­sa vä­hin­tään nel­jä tun­tia tai yön yli.

3. Nos­ta koi­vet huo­neen­läm­pöön noin tun­ti en­nen kyp­sen­tä­mis­tä. Gril­laa koi­vet kyp­sik­si mie­dos­sa läm­mös­sä vä­lil­lä kään­nel­len tai le­vi­tä uu­ni­pel­lil­le ja pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa gril­li­vas­tus­ten al­la noin 30 mi­nuut­tia.

4. Nos­ta koi­vet tar­joi­lu­va­dil­le ja ri­pot­te­le pääl­le ko­ri­an­te­rin­leh­tiä.

Lue Myös

Sinap­pi­täyt­teinen possurulla

Surf & turf -hodari ja varhais­kaa­li­co­leslaw

Grillatut lehtipihvit, kasvikset ja salsa verde -kastike

Sinap­pi­täyt­teinen possurulla

Surf & turf -hodari ja varhais­kaa­li­co­leslaw

Grillatut lehtipihvit, kasvikset ja salsa verde -kastike

Nyhtökanatacot

Pad Thai eli paistettua nuudelia

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Anis-minttulihapullat

Paahdettu porkkanahummus

Tomaatti-yrttifocaccia

Anis-minttulihapullat

Paahdettu porkkanahummus

Tomaatti-yrttifocaccia

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 2/2023?

Daim-kakku on mutakakun ja juustokakun ihana yhdistelmä

Vanhasta torpasta kunnostettiin ympärivuotinen kakkoskoti

Unelmien puutalossa on jotain perinteistä, jotain modernia

10 vinkkiä: Näin onnistut bonsain kasvattamisessa

Italialainen sitruuna-ricottakakku on gluteeniton herkku

Käykää pöytään! Inspiroidu joulukotien kauniisti katetuista juhlapöydistä

Näin sisustat näyttävillä amppelikasveilla

Remonttinälkä kasvoi tehdessä: 1950-luvun koti inspiroi lautta­saa­re­lais­per­hettä

Omena-mantelipiiras on gluteeniton ja vegaaninen herkku

Tinet ja Vahit Wafin sisustivat kotinsa perin­tö­ka­lus­teilla, silkkimatoilla ja samettisilla sävyillä.

Veriap­pel­sii­ni­piiras on talven makea herkku

Mehevä tofu-tomaattipiirakka on illanistujaisten herkku

Näin saat villatekstiilit raikkaiksi!

Teppo Honkala: ”Käsityöläisen verstaalla ollaan ihmisyyden ytimessä”

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.