KATRI SCHRÖDER • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2014
4 annosta
½ pieni vesimeloni (n.1,4 kg)
1 ½ dl sokeria
1 dl vettä
3 limetin mehu
jäitä
(vaaleaa rommia)
1. Kuori vesimeloni ja paloittele hedelmäliha kulhoon. Poista isoimmat siemenet. Keitä sokeria ja vettä muutama minuutti kattilassa. Nosta sokeriliemi syrjään ja anna jäähtyä.
2. Kaada sokeriliemi ja limettimehu vesimelonin joukkoon. Soseuta juoma tasaiseksi sauvasekoittimella. Viilennä booli jääkaapissa ennen tarjoilua.
3. Kaada viileä booli kannuun jäiden kanssa. Terästä juomaa halutessasi lorauksella vaaleaa rommia.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.