Artikkeli

Kat­ri Schrö­der Ku­vat Ar­to Vuo­he­lai­nen­Ko­ti ja keit­tiö 5/2012

Vesikrassipesto

Pikantin raikas vesikrassipesto sopii niin lihalle kuin kasviksillekin.

8 an­nos­ta

1 ruuk­ku ve­sik­ras­sia

4 rkl pin­jan­sie­me­niä

veit­sen­kär­jel­li­nen hie­non­net­tua val­ko­si­pu­lia

2 rkl par­me­saa­ni­raas­tet­ta

ri­paus suo­laa

noin 1 dl olii­vi­öl­jyä

1. Jau­ha te­ho­leik­ku­ris­sa en­sin ve­sik­ras­sit ja pin­jan­sie­me­net

kar­ke­ak­si se­ok­sek­si.

2. Li­sää jouk­koon val­ko­si­pu­li, par­me­saa­ni­raas­te ja ri­paus

suo­laa. Aja maut se­kai­sin.

3. Li­sää öl­jyä vä­hi­tel­len jouk­koon niin, et­tä seos on so­pi­van juok­se­vaa.