12 kpl pihvejä
vasikan sisäfileestä à 120 g
suolaa ja valkopippuria
Yrttivoi:
2 punttia persiljaa
5 oksaa timjamia
1 tl raastettua sitruunankuorta
50 g voita
1 keltuainen
suolaa, pippuria
1. Valmista ensin yrttivoi. Kasta persiljapuntit kiehuvaan ja heti sen jälkeen kuumaan veteen. Purista vesi pois persiljasta ja hienonna. Laita persilja ja timjami tehosekoittimeen niin kauaksi aikaa, että yrtit ovat sileää tahnaa. Lisää loput aineet,mausta suolalla ja pippurilla ja anna sekoittua vielä hetken tehosekoittimessa. Kaada yrttivoi leivinpaperin päälle ja kauli kahden leivinpaperin välissä levyksi. Pakasta.
2. Paista pihvit molemmilta puolin paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kypsennä pihvejä 175-asteisessa uunissa 6 minuuttia. Pane pihvit folioon vetäytymään 10 minuutiksi.
4. Leikkaa kylmästä yrttivoista 12 pihvin kokoista palaa pyöreällä muotilla tai veitsellä.
5. Laita pihvit pellille ja aseta yrttivoit niiden päälle. Lämmitä uunissa grillivastuksilla noin minuutti kunnes voi alkaa sulaa.
6. Laita pihvi keskelle lautasta, paistetut kukkakaalit ja kukkakaalipyree sekä vihannekset ympärille ja viimeistele kastikkeella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2