Artikkeli
Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

San­na Ke­kä­läi­nen kuva Reet­ta Pa­sa­nen

Vartissa valmistuva gnocchi-herkku

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania. Nopeaa ja herkullista!

Var­tin gnoc­c­hit

15 min . help­po . 10 e

2 an­nos­ta

250 g broc­co­lii­nia tai ­par­sa­kaa­lia

1 pkt (250 g) gnoc­c­he­ja

1 dl her­nei­tä

1 dl vih­re­ää pes­toa

1 dl raas­tet­tua par­me­saa­nia

½ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Leik­kaa broc­co­lii­nit pie­nem­mik­si pa­loik­si tai ir­rot­te­le par­sa­kaa­li pie­nik­si nu­puik­si.

2. Kei­tä gnoc­c­hit pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan. Li­sää broc­co­lii­nit, kun keit­to­ai­kaa on jäl­jel­lä 3 mi­nuut­tia. Li­sää her­neet vii­mei­sek­si kah­dek­si mi­nuu­tik­si.

3. Va­lu­ta kei­tin­ve­si pois. Yh­dis­tä gnoc­c­hit, kas­vik­set, pes­to ja par­me­saa­ni. Maus­ta pip­pu­ril­la.

Vink­ki: Ko­kei­le gnoc­c­hien si­jaan ri­cot­ta­juus­to­täyt­tei­siä ra­vi­o­le­ja.

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.

Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitin­veden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.