Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
Sanna Kekäläinen kuva Reetta Pasanen
Vartin gnocchit
15 min . helppo . 10 e
2 annosta
250 g broccoliinia tai parsakaalia
1 pkt (250 g) gnoccheja
1 dl herneitä
1 dl vihreää pestoa
1 dl raastettua parmesaania
½ tl mustapippuria myllystä
1. Leikkaa broccoliinit pienemmiksi paloiksi tai irrottele parsakaali pieniksi nupuiksi.
2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää broccoliinit, kun keittoaikaa on jäljellä 3 minuuttia. Lisää herneet viimeiseksi kahdeksi minuutiksi.
3. Valuta keitinvesi pois. Yhdistä gnocchit, kasvikset, pesto ja parmesaani. Mausta pippurilla.
Vinkki: Kokeile gnocchien sijaan ricottajuustotäytteisiä ravioleja.
Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2