Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
Sanna Kekäläinen kuva Reetta Pasanen
Vartin gnocchit
15 min . helppo . 10 e
2 annosta
250 g broccoliinia tai parsakaalia
1 pkt (250 g) gnoccheja
1 dl herneitä
1 dl vihreää pestoa
1 dl raastettua parmesaania
½ tl mustapippuria myllystä
1. Leikkaa broccoliinit pienemmiksi paloiksi tai irrottele parsakaali pieniksi nupuiksi.
2. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää broccoliinit, kun keittoaikaa on jäljellä 3 minuuttia. Lisää herneet viimeiseksi kahdeksi minuutiksi.
3. Valuta keitinvesi pois. Yhdistä gnocchit, kasvikset, pesto ja parmesaani. Mausta pippurilla.
Vinkki: Kokeile gnocchien sijaan ricottajuustotäytteisiä ravioleja.
Arjen luksusherkku syntyy todella vaivattomasti vartissa. Gnocchien keitinveden kiehuessa paloitellaan parsakaalit, jotka keitetään yhdessä gnocchien kanssa. Kastikkeeksi valmispestoa ja päälle parmesaania.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ