Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 8/2010 KU­VAT UL­LA­MAI­JA HÄN­NI­NEN

Vartaaseen pujotettu siika

Perkaa siiat. Valmista gremolata. Kuori ja silppua valko­si­pu­lin­kynnet. Sekoita ne sitruu­nan­kuo­ri­raasteen ja hienonnetun persiljan kanssa...

4 pien­tä sii­kaa tai 2 isom­paa

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

olii­vi­öl­jyä

Gre­mo­la­ta:

4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

yh­den sit­ruu­nan raas­tet­tu kuo­ri

2–3 rkl per­sil­jaa hie­non­net­tu­na

1. Per­kaa sii­at.

2. Val­mis­ta gre­mo­la­ta. Kuo­ri ja silp­pua val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Se­koi­ta ne sit­ruu­nan­kuo­ri­raas­teen ja hie­non­ne­tun per­sil­jan kans­sa.

3. Suo­laa ka­lan pin­ta ja hie­ro pin­taan rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria ke­vy­es­ti. Hie­ro ka­lan si­säl­le gre­mo­la­taa. Sul­je ka­lat gril­li­ti­kuil­la.

4. Öl­jyä ka­lan pin­ta ja gril­li­ri­ti­lä. Gril­laa ka­lo­ja mo­lem­min puo­lin noin 10 mi­nuut­tia, kun­nes ne ovat kyp­siä.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 50 min

Lue Myös

Kalapihvit ja ruoho­si­pu­li­li­met­ti­ma­jo­neesi

Japanilainen teriyaki-lohi

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Kalapihvit ja ruoho­si­pu­li­li­met­ti­ma­jo­neesi

Japanilainen teriyaki-lohi

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Deviled eggs eli paholaisen munat

Japanilaisittain graavattu lohi

Venäläinen silli on klassikkoherkku

Tomaatti-kalakeitto ja yrttiaioli

Silakkaceviche

Sinappisilli

Tomaatti-kalakeitto ja yrttiaioli

Silakkaceviche

Sinappisilli

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.