Koti ja keittiö 8/2010 KUVAT ULLAMAIJA HÄNNINEN
4 pientä siikaa tai 2 isompaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
oliiviöljyä
Gremolata:
4 valkosipulinkynttä
yhden sitruunan raastettu kuori
2–3 rkl persiljaa hienonnettuna
1. Perkaa siiat.
2. Valmista gremolata. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Sekoita ne sitruunankuoriraasteen ja hienonnetun persiljan kanssa.
3. Suolaa kalan pinta ja hiero pintaan rouhittua mustapippuria kevyesti. Hiero kalan sisälle gremolataa. Sulje kalat grillitikuilla.
4. Öljyä kalan pinta ja grilliritilä. Grillaa kaloja molemmin puolin noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Valmistusaika: noin 50 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2