Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 6-7/2006

Vanil­ja­pan­na­cotta ja tomaattihilloke

Valmista ensin pannacotta. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Mittaa kerma, sokeri ja sitruunankuori kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, lisää vaniljasokeri. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kermaseokseen...

Pan­na­cot­ta:

5 dl kuo­hu­ker­maa

3/4 dl so­ke­ria

1 tl raas­tet­tua sit­ruu­nan­kuor­ta

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

2 lii­va­te­leh­teä

To­maat­ti­hil­lo­ke:

3 dl vet­tä

1 1/2 dl so­ke­ria

1 ka­ne­li­tan­ko

6 kel­tais­ta to­maat­tia

1. Val­mis­ta en­sin pan­na­cot­ta. Lai­ta lii­va­te­leh­det kyl­mään ve­teen li­ko­a­maan. Mit­taa ker­ma, so­ke­ri ja sit­ruu­nan­kuo­ri kat­ti­laan. Kuu­men­na kie­hu­vak­si, li­sää va­nil­ja­so­ke­ri. Pu­ris­ta lii­va­te­leh­dis­tä yli­mää­räi­nen vesi pois ja liu­o­ta ne ker­ma­se­ok­seen.

2. Kaa­da pan­na­cot­ta­mas­sa an­nos­vuo­kiin tai la­sei­hin ja lai­ta jää­kaap­piin hyy­ty­mään vä­hin­tään pa­rik­si tun­nik­si, mie­lel­lään yön yli.

3. Val­mis­ta hil­lo­ke. Mit­taa vesi, so­ke­ri ja ka­ne­li­tan­ko kat­ti­laan. Kuu­men­na ja kei­tä mie­dol­la läm­möl­lä 5–10 mi­nuut­tia, kun­nes seos sa­ke­nee ja muut­tuu sii­rap­pi­mai­sek­si.

4. Kalt­taa to­maa­tit, leik­kaa loh­koik­si ja pois­ta kan­ta ja sie­me­net. Li­sää sie­me­net­tö­mät to­maat­ti­loh­kot sii­rap­piin. Kuu­men­na vie­lä het­ki. Pois­ta ka­ne­li­tan­ko, jääh­dy­tä ja tar­joa pan­na­co­tan kera.

Lue Myös

Lime-kookos-jogurttipuikot

Omena-siiderisorbetti

Uunijäätelökupit

Lime-kookos-jogurttipuikot

Omena-siiderisorbetti

Uunijäätelökupit

Jäätelön perusohje ja makuvaihtoehtoja

Musta­he­ruk­ka­jää­dykkeet

Kaneli-kookosvanukkaat

Valkosuklaa-raparperiherkku

Brownies-kakkutikkarit

Kirsikka-keikauskakku

Valkosuklaa-raparperiherkku

Brownies-kakkutikkarit

Kirsikka-keikauskakku

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesäkoti kukkii: Ihastu ihanaan pikku­kuk­ka­kuosiin!

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

Klassista kylpyläelämää Hangon Bellevuessa

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.