4 dl (1 tlk) kookosmaitoa
2 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
5 keltuaista
1 dl sokeria
1. Laita kookosmaito ja kerma kattilaan. Lisää joukkoon vaniljatanko halkaistuna ja kiehauta seos. Poista vaniljatanko.
2. Vatkaa jääkaappikylmät keltuaiset ja sokeri vaaleaksivaahdoksi teräskulhossa.
3. Kaada kuuma kermaseos keltuais-sokerivaahtoon koko ajan vatkaten.
4. Nosta teräskulho vesihauteen päälle ja sekoita sitä koko ajan pallovatkaimella, kunnes seos saostuu, mikä kestää noin 10 minuuttia.
5. Jäähdytä seos täysin kylmäksi esim. jääkaapissa.
6. Käynnistä jäätelökone ja kaada massa koneeseen. Anna koneen käydä noin 30 minuuttia.
7. Nostele jäätelö koneen kulhosta kannelliseen rasiaan tai kulhoon ja jäädytä loppuun pakastimessa.
Vinkki! Tarjoile mansikka-raparperihillokkeen kanssa (kts.Ruokaohjeet/Jälkiruoat).
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2