Artikkeli
Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Martti Järvi

Suvi Rüster ku­vat Mart­ti Jär­vi

Valmista raikas omena-inkiväärishotti aamupalalle tai flunssan torjuntaan

Soseuta tuoreista omenoista raikas shotti brunssipöytään tai aamupalalle.

Ome­na-in­ki­vää­ris­hot­ti

10 min . help­po . 3 e

4 pien­tä an­nos­ta

3 pien­tä ome­naa

1 li­me­tin mehu

20 g in­ki­vää­riä

1–2 dl vet­tä

Li­säk­si:

hu­na­jaa maun mu­kaan

1. Pese ja pa­loit­te­le ome­nat te­ho­se­koit­ti­meen. Li­sää li­me­tin mehu, kuo­rit­tu ja pa­loi­tel­tu in­ki­vää­ri sekä vesi. So­seu­ta si­le­äk­si.

2. Li­sää tar­vit­ta­es­sa vet­tä, jos juo­ma on lii­an pak­sua.

3. Pu­ris­te­le juo­ma sii­vi­län läpi kan­nuun, maus­ta ha­lu­tes­sa­si hu­na­jal­la ja vii­len­nä jää­kaa­pis­sa en­nen naut­ti­mis­ta.

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Martti Järvi