Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Valkosuklaa-raparperiherkku

Lasipurkkiin pakattu raparperi-valko­suk­laa­herkku sopii evääksi piknikille.

4 an­nos­ta

Val­ko­suk­laa­va­nu­kas:

2 lii­va­te­leh­teä

2 dl kuo­hu­ker­maa

50 g val­ko­suk­laa­ta

2 dl mai­toa

Ra­par­pe­ri­kiis­se­li:

4 dl ra­par­pe­rin­pa­lo­ja

5 dl vet­tä

4 rkl so­ke­ria

½ va­nil­ja­tan­ko

2 rkl pe­ru­na­jau­ho­ja

2 rkl kyl­mää vet­tä

1. Val­mis­ta en­sin val­ko­suk­laa­va­nu­kas. Nos­ta lii­va­te­leh­det li­ko­a­maan kyl­mään ve­teen 5 mi­nuu­tik­si.

2. Kie­hau­ta ker­ma kat­ti­las­sa ja nos­ta syr­jään. Li­sää jouk­koon pa­loi­tel­tu val­ko­suk­laa ja se­koi­ta, kun­nes suk­laa on täy­sin su­la­nut. Nos­ta lii­va­te­leh­det kuu­maan ker­ma­se­ok­seen.

3. Se­koi­ta lo­puk­si mai­to jouk­koon. Jaa seos an­nos­mal­joi­hin ja nos­ta va­nuk­kaat pei­tet­tyi­nä hyy­ty­mään vii­le­ään muu­ta­mak­si tun­nik­si.

4. Val­mis­ta kiis­se­li. Kie­hau­ta kuo­ri­mat­to­mat ra­par­pe­rin­pa­lat ve­den, so­ke­rin ja va­nil­ja­tan­gon kans­sa kat­ti­las­sa. Nos­ta kat­ti­la kan­nel­la pei­tet­ty­nä pois lie­del­tä. An­na maus­tua 15–20 mi­nuut­tia.

5. Pois­ta va­nil­ja­tan­ko kat­ti­las­ta. Val­mis­ta suu­rus se­koit­ta­mal­la pe­ru­na­jau­hot kyl­mään ve­teen.

6. Kie­hau­ta kiis­se­li uu­del­leen lie­del­lä. Nos­ta syr­jään ja li­sää sii­hen suu­rus ohu­e­na nau­ha­na koko ajan se­koit­ta­en. An­na kiis­se­lin vie­lä kie­hah­taa.

7. Ri­po­ta pin­nal­le hie­man so­ke­ria jot­tei sii­hen muo­dos­tu kal­voa. An­na jääh­tyä kun­nol­la.

8. Nos­te­le val­ko­suk­laa­va­nuk­kai­den pääl­le kyl­mää ra­par­pe­ri­kiis­se­liä.

Lue Myös

Pavlovarulla

Punaisten marjojen semifreddo

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Pavlovarulla

Punaisten marjojen semifreddo

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Mustikkainen tiramisukakku

Banoffee-leipävanukas

Makeat marjaritarit

Kuusenkerkkä-vanukas ja -siirappi sekä raparperihilloke

Raparperi-manteli-clafoutis

Raparperi-lakritsijäätelö

Kuusenkerkkä-vanukas ja -siirappi sekä raparperihilloke

Raparperi-manteli-clafoutis

Raparperi-lakritsijäätelö

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.