Teksti Katri Schröder
Kuvat Arto Vuohelainen
Koti ja keittiö 5/2011
10 pientä annosta
4–5 dl mansikoita
5 rkl mansikkalikööriä tai vahvaa mansikkamehua
noin 1/2 dl tomusokeria
100 g valkosuklaata
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1. Paloittele mansikat. Lisää mansikoiden joukkoon likööri tai mehu. Mausta mansikat tomusokerilla. Anna maustua viileässä 1–2 tuntia ennen tarjoilua.
2. Rouhi valkosuklaa hyvin pieneksi ja sekoita jogurtinomaiseen, pehmeään maitorahkaan.
3. Annostele pieniin, koviin muovilaseihin tai lasisiin astioihin ensin pohjalle mansikkaseosta. Jaa päälle valkosuklaa-rahkaseos.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2