Koti ja keittiö joululiite 2002
500 g silakkafileitä
Liemi:
5 dl vettä
1 dl etikkaa
1 rkl suolaa
1 rkl sokeria
Kastike:
1 prk (200 g) kermaviiliä
1 dl kevytmajoneesia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
2–3 valkosipulinkynttä murskattuna
Koristeluun:
ruohosipulinvarsia
1. Rullaa silakkafileet. Sekoita mausteliemen ainekset keskenään ja liota silakkafileitä liemessä kylmässä vähintään yön yli.
2. Valuta fileet hyvin. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna fileiden maustua siinä vähintään vuorokauden ajan.
3. Koristele valmiit silakat ruohosipulilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ