4 (à 150–170 g ) naudan mureaa ulkofileepihviä
Valkosipulimojo:
1/2 dl öljyä
1/2 dl limettimehua
1 pieni valkosipulinkynsi
2 rkl silputtua tuoretta oreganoa
1/2 tl suolaa
Marinoidut pihvitomaatit:
4 isoa pihvitomaattia
3 rkl öljyä
1 1/2 rkl sitruunamehua
1 pieni valkosipuli murskattuna
1/2 tl suolaa
1/2 tl silputtua tuoretta oreganoa
ripaus sokeria ja mustapippuria myllystä
1. Sekoita mojon ainekset keskenään.
2. Marinoi pihvejä mojossa mielellään yön yli.
3. Paista valutetut pihvit molemmin puolin kuumalla pannulla ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurirouheella.
4. Tarjoa heti maissin, tomaattien ja vuohenjuustomustajuuripyreen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2