Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 12/06

Valkosipulikanaa Libanonin tapaan

Kuori ja viipaloi perunat. Pane perunaviipaleet laidallisen uunivuoan pohjalle ja lisää päälle rintapalat...

10 kiin­te­ää pe­ru­naa

10–15 murs­kat­tua

val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

2 tl suo­laa

4 broi­le­rin rin­ta­lei­ket­tä

1 dl olii­vi­öl­jyä

1. Kuo­ri ja vii­pa­loi pe­ru­nat.

2. Pane pe­ru­na­vii­pa­leet lai­dal­li­sen uu­ni­vuo­an poh­jal­le ja li­sää pääl­le rin­ta­pa­lat.

3. Li­sää val­ko­si­pu­li­murs­ka ja suo­la ja se­koi­ta.

4. Nos­ta vuo­ka si­vuun noin tun­nik­si maus­tu­maan.

5. Pane vuo­ka uu­niin ja pais­ta kes­ki­ta­sol­la 175 as­tees­sa 1-1 1/2 tun­tia vä­lil­lä se­os­ta kään­nel­len, kun­nes broi­le­ri on lä­pi­kyp­sää.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ