KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4–6 annosta
1 prk (400/235 g) esikeitettyjä, suuria, valkoisia voipapuja
2 murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1 ½ rkl tahinitahnaa
¾ tl jauhettua juustokuminaa
½ tl suolaa
¼ tl cayennepippuria
3 rkl oliiviöljyä
noin 2 rkl vettä
1. Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
2. Lisää murskatut valkosipuli kynnet sekä muut aineet ja soseuta tasaiseksi, levittyväksi tahnaksi. Notkista tarvittaessa vedellä.
3. Nosta hummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä. Levite säilyy noin 4 vuorokautta jääkaapissa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2