KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 11/2012
4–6 annosta
1 prk (400/235 g) esikeitettyjä, suuria, valkoisia voipapuja
2 murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1 ½ rkl tahinitahnaa
¾ tl jauhettua juustokuminaa
½ tl suolaa
¼ tl cayennepippuria
3 rkl oliiviöljyä
noin 2 rkl vettä
1. Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi.
2. Lisää murskatut valkosipuli kynnet sekä muut aineet ja soseuta tasaiseksi, levittyväksi tahnaksi. Notkista tarvittaessa vedellä.
3. Nosta hummus tarjoiluastiaan ja valuta päälle hieman oliiviöljyä. Levite säilyy noin 4 vuorokautta jääkaapissa.
Hanna Linnakko
www.mikapollari.com
Käsikirjoituksen kuvitus kertoo tulivuorenpurkauksesta.
Voynichin käsikirjoitus
Päivi Karjalainen
Tämä hiiripöllö tuo poikasilleen ruokaa Alaskassa. Lintu ei nimestään huolimatta syö hiiriä, vaan pääasiassa myyriä ja lintuja.
Michael Quinton / Minden Pictures
Vincent Munier joutuu seuraamaan joskus päiväkausia pelkkiä jälkiä, ennen kuin hän näkee aran arktisen suden.
Vincent Munier
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 2618356-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.