4 tomaattia
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
100 g pieniä siitakesieniä
2 rkl oliiviöljyä
2 sitruunaa
suolaa
oreganoa
2 dl valkoviiniä
4 dl vettä
200 g kuorittuja katkarapuja
2 dl smetanaa
1. Kalttaa tomaatit kuumassa vedessä ja hakkaa veitsellä murskeeksi. Silppua myös sipuli ja valkosipuli ja sienet.
2. Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä sienet sekä tomaatti-sipuliseos öljyssä. Mausta ja lisää joukkoon valkoviini sekä vesi. Anna kiehahtaa.
3. Pirskota katkarapujen pinnalle reilusti sitruunamehua ja anna maustua minuutin verran. Lisää valmiiseen keittoon ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Sekoita joukkoon smetana ja tarjoa keitto heti.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2