Koti ja keittiön toimitus kuvat Koti ja keittiön arkisto ja Adobe Stock
Lähde hurmaavalle makumatkalle Italian, Espanjan ja Kreikan keittiöihin! Ihastu tuoreisiin yrtteihin ja sesongin parhaimpiin raaka-aineksiin, joista valmistat makuhermoja kutkuttavia ja kaukokaipuuta helliviä herkkuja.
Alueen viinit viimeistelevät nautinnon. Lehteen on poimittu 32 mainiota kesäviiniä ja asiantuntijan vinkit nousevista viinialueista.
Martti Järvi
Yksinkertainen kreikkalainen ruoka on mainiota kesätarjottavaa: Tavernan herkut alkupaloista jälkiruokaan valmistuvat kevyistä, tuoreista raaka-aineista. Valmistamme grilliherkut kasvisversioina halloumin ja fetan kera. Oliiviöljy, sitruuna ja tuoreet yrtit viimeistelevät maut. Kalí óreksi – eli hyvää ruokahalua!
Arto Vuohelainen
Italian keittiöstä poimimme klassisen menun ja pastaklassikot. Tutustumme myös cucina poveraan, sillä hävikkiruoan hyödyntäminen on iso ruokatrendi. Italialaiset ovat olleen muodikkaita jo vuosisatoja – cucina povera eli köyhä keittiö perustuu tähteiden hyödyntämiseen ja sesongin huokeisiin raaka-aineisiin, lopputulos on herkullinen! Valmistat ohjeillamme myös tuoretta focacciaa ja grissinejä sekä Italian keittiön ihanimpia jälkiruokia: itse tehtyjä jäätelöitä, tummaa ja vaaleaa tiramisua sekä simppelin mutta herkullisen caffè affogaton.
Fabian Björk
Mitä olisi Espanjan keittiö ilman tapaksia! Kata ohjeillamme rento tapaspöytä espanjalaiseen tyyliin. Käsin syötävät suupalat maistuvat illanistujaisissa viinin kera. Aamukahville paistamme ihanat churrot, ja hellepäiviä viilentävät kylmät keitot ja juomat.
Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2