Katri schröder Kuvat Arto VuohelainenKoti ja keittiö 5/2012
4 annosta
½ patonki
Täyte:
10–12 punaista kirsikkatomaattia
8 mustaa kivetöntä oliivia
4 rkl hienonnettuja yrttejä,
esim. basilikaa ja persiljaa
3 rkl oliiviöljyä ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g fetajuustoa
1. Leikkaa patonki vinoiksi viipaleiksi ja paahda grillissä tai paahtimessa.
2. Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Pilko oliivit ja sekoita yrttien kanssa tomaattien joukkoon.
3. Lisää joukkoon loraus oliiviöljyä ja ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria. Murusta joukkoon fetajuusto.
4. Nostele seosta paahdetuille leiville ja koristele leivät basilikanlehdillä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ