Koti ja Keittiö 1-2/08
(Neljälle hengelle)
2 esipaistettua patonkia
2 rkl vihreää pestoa
puoli ruukkua tuoretta basilikaa
1 pkt parmankinkkua
1 pkt (125 g) buffalo-mozzarellajuustoa
2–3 rkl raastettua parmesaanjuustoa
4–6 mustaa tai kalamataoliivia
1. Halkaise patongit siten, että puolikkaat jäävät toisesta laidasta kiinni toisiinsa.
2. Viipaloi mozzarellajuusto ja leikkaa oliivit pitkittäin kahtia.
3. Raota patonkeja varovasti ja levitä alimmaiselle puolikkaalle pestoa. Laita päälle basilikanlehtiä, parmankinkkusiivuja, mozzarellaviipaleita, raastettua parmesaania ja oliivinpuolikkaita. Paina patongit tiukasti kiinni.
4. Kuumenna voileipägrilli tai vohvelirauta. Paista patongit yksitellen, paistoaika on noin 3 minuuttia. Paninit ovat valmiita, kun juusto on sulanut ja patonki on pinnalta rapea.
5. Leikkaa valmiit paninit vinottain puoliksi ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2