Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Ma­rie Melc­hi­or ja Ca­mil­la Za­rah La­wes

Ku­vat Be­ti­na Has­toft ja Co­lum­bus Leth

Koti ja keit­tiö 8/2015

Vadelmatiramisu orvokkien kera

Vadelmat ovat raikas ja kesäisen makea lisä klassiseen tiramisuun.

4 an­nos­ta

2 dl kyl­mää vah­vaa kah­via esi­mer­kik­si esp­res­soa

½ dl ama­ret­toa

12 la­dy­fin­gers- eli sa­voi­ar­di-kek­siä

Mas­car­po­ne­vaah­to:

4 kel­tu­ais­ta

3 rkl to­mu­so­ke­ria

250 g mas­car­po­nea

3 val­ku­ais­ta

½ l tuo­rei­ta va­del­mia

Tar­joi­luun:

2 ½ dl tuo­rei­ta va­del­mia

or­vok­ke­ja

1. Se­koi­ta kah­vi ja ama­ret­to sy­väl­lä lau­ta­sel­la. Kas­ta kek­sit yk­si ker­ral­laan se­ok­seen ja an­na nes­teen imey­tyä. Puo­li­ta kek­sit ja lai­ta niis­tä puo­let kuu­den la­sin poh­jal­le.

2. Val­mis­ta mas­car­po­ne­vaah­to. Vat­kaa kel­tu­ai­set ja to­mu­so­ke­ri kuoh­ke­ak­si vaah­dok­si. Se­koi­ta jouk­koon mas­car­po­ne. Vat­kaa val­ku­ai­set toi­ses­sa kul­hos­sa ko­vak­si vaah­dok­si. Se­koi­ta val­ku­ais­vaah­to va­ro­vas­ti mui­den ai­nes­ten jouk­koon.

3. Murs­kaa va­del­mat haa­ru­kal­la ja jaa puo­let va­del­ma­murs­kas­ta la­sei­hin sa­voi­ar­di-kek­sien pääl­le. Li­sää mas­car­po­ne­vaah­toa pak­sus­ti va­del­mien pääl­le. Li­sää vie­lä ker­ros kah­vi­se­ok­seen kas­tet­tu­ja kek­se­jä, ker­ros va­del­ma­murs­kaa ja ker­ros mas­car­po­ne­vaah­toa.

4. Nos­ta la­sit kyl­mään vä­hin­tään kol­mek­si tun­nik­si.

5. Ko­ris­te­le an­nok­set tuo­reil­la va­del­mil­la ja or­vo­keil­la juu­ri en­nen tar­joi­lua.

Kat­so myös nämä ti­ra­mi­su-re­sep­tit:

Lak­rit­si-ra­par­pe­ri­ti­ra­mi­su

Ti­ra­mi­su­kää­re­tort­tu

Mar­jai­nen ti­ra­mi­su­tort­tu

Lue Myös

Riisipuuro ja tyrnimarja-viikunakiisseli

Karamellisoitua ananasta

Banaanibrülee ja suklaagranola

Riisipuuro ja tyrnimarja-viikunakiisseli

Karamellisoitua ananasta

Banaanibrülee ja suklaagranola

Punssisemifreddo ja espressokinuski

Nutella-juusto­kak­ku­maljat

Appelsiini-mante­li­ma­ren­ki­kakku

5 herkullista reseptiä vadelmista

Helppo marjajäädyke

Hedelmäinen piimätorttu ja marjoja

5 herkullista reseptiä vadelmista

Helppo marjajäädyke

Hedelmäinen piimätorttu ja marjoja

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2