Artikkeli

Vadelma-suklaakohokas

Vaahdota keltuainen ja tomusokeri. Sulata suklaa ja lisää siihen sulatettu voi ja keltuaisvaahto...

1 kel­tu­ai­nen

2 rkl to­mu­so­ke­ria

100 g tum­maa suk­laa­ta

1 rkl voi­ta

3 val­ku­ais­ta

2 dl va­del­mia

1. Vaah­do­ta kel­tu­ai­nen ja to­mu­so­ke­ri.

2. Su­la­ta suk­laa ja li­sää sii­hen su­la­tet­tu voi ja kel­tu­ais­vaah­to.

3. Vat­kaa val­ku­ai­set ko­vak­si vaah­dok­si ja li­sää jouk­koon va­ro­vas­ti se­koit­ta­en.

4. Pane tuo­reet va­del­mat joko yh­teen isoon tai 4-6 pie­neen voi­del­tuun uu­ni­vuo­kaan ja kaa­da seos pääl­le. Pais­ta 225 as­tees­sa noin 5-10 mi­nuut­tia. Älä täy­tä vuo­kia pi­ri­pin­taan, jot­ta tai­ki­na ei valu yli.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ