1 keltuainen
2 rkl tomusokeria
100 g tummaa suklaata
1 rkl voita
3 valkuaista
2 dl vadelmia
1. Vaahdota keltuainen ja tomusokeri.
2. Sulata suklaa ja lisää siihen sulatettu voi ja keltuaisvaahto.
3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää joukkoon varovasti sekoittaen.
4. Pane tuoreet vadelmat joko yhteen isoon tai 4-6 pieneen voideltuun uunivuokaan ja kaada seos päälle. Paista 225 asteessa noin 5-10 minuuttia. Älä täytä vuokia piripintaan, jotta taikina ei valu yli.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2