Koti ja keittiö 6-7-/2009Kuva: Arto Vuohelainen
Ohje neljälle
600 g savukalaa, esim. lohta
Marinadi:
5 rkl ruokaöljyä
1 1/2 rkl yrttiviinietikkaa
1 1/2 rkl sokeritonta
vadelmamehutiivistettä tai muuta vadelmamehua
1/2 tl sokeria
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
Koristeluun:
silputtua punasipulia
tuoreita vadelmia
pieniä kapriksia
1. Paloittele savukala ja nosta palat tarjoiluastiaan.
2. Yhdistä marinadiainekset ja kaada seos savukalapalojen päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään.
3. Koristele ja nosta tarjolle kesäisen salaatin ja uusien, keitettyjen perunoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2