4 kananmunaa
1/2 dl sokeria
3 dl kuohukermaa
3 rkl vehnäjauhoja
1 rkl vanilliinisokeria
1 rkl mansikkalikööriä
1 rs (250 g) mansikoita
1 rs (125 g) vadelmia
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää joukkoon kerma ja jauhot ja jatka vaahdottamista.
3. Mausta seos vanilliinisokerilla ja tilkalla likööriä.
4. Kaada puolet seoksesta voideltuun, uuninkestävään, matalaan vuokaan. Kypsennä kermaseosta 175 asteessa noin 5 minuuttia.
5. Ota vuoka pois uunista ja lisää päälle lohkotut marjat.
6. Kaada päällimmäiseksi loppu kermaseos ja kypsennä vielä 15 minuuttia tai kunnes paistos on hyytynyt.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ