Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 10/06

Uunissa valmistettu ruis-puolukkapuuro

Sekoita jauhot veteen. Survo tai soseuta puolukat. Lisää puolukkasurvos ja sokeri jauho-vesiseokseen...

2 dl ruis­jau­ho­ja

6 dl vet­tä

300 g puo­lu­koi­ta

1 1/2 dl so­ke­ria

1. Se­koi­ta jau­hot ve­teen. Sur­vo tai so­seu­ta puo­lu­kat. Li­sää puo­luk­ka­sur­vos ja so­ke­ri jau­ho-ve­si­se­ok­seen. Kaa­da seos voi­del­tuun uu­ni­vuo­kaan.

2. Hau­du­ta puu­roa uu­nis­sa 150 as­tees­sa noin 2 tun­tia.

3. Tar­joa kyl­män mai­don kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ