Mari Harjula Kuvat Arto VuohelainenKoti ja keittiö 4/2012
4 annosta
1 nippu (500 g) vihreää parsaa
2–3 rkl oliiviöljyä
noin ½ tl suolahiutaleita
(esim. Maldon)
rouhittua mustapippuria
balsamiviinietikkaa
1. Leikkaa parsoista kuivat kannat pois.
2. Laita parsat laakeaan uunivuokaan. Pirskota päälle öljyä, rouhi mustapippuria ja ripottele suolaa.
3. Paahda parsoja uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Kääntele niitä varoen paahtamisen puolivälissä.
4. Pirskota balsamicoa lämpimien parsojen päälle ja tarjoa.
Vinkki! Voit halutessasi vuolla päälle vielä parmesaanijuustoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2