Kuva COLUMBUS LETH
Neljälle
1–2 kg puhdistettuja sinisimpukoita
3 viipaletta leipää
½ nippua persiljaa
1 hienoksi raastettu valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
Lisäksi:
hyvää leipää
1. Huuhtele tai tarvittaessa pese simpukat huolellisesti. Höyrytä niitä padassa 5–7 minuuttia kunnes ne aukeavat. Heitä kaikki aukeamattomat simpukat pois. Kaada simpukat pannulle tai uunivuokaan ja jäähdytä.
2. Hienonna persilja ja murustele leipä sekä sekoita ne raastetun valkosipulin ja suolan kanssa. Ripottele seos simpukoiden päälle ja grillaa uunin grillissä kunnes leipä on kullanruskeaa ja rapeaa.
3. Tarjoile simpukat keiton ja leivän kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ