Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti ja ku­vaus­jär­jes­te­lyt Suvi Rüster ku­vat Mart­ti Jär­vi

1.2.2022

Uunipaahdetut veriappelsiinit kuorrutetaan marengilla

Marenkihuntu viimeistelee uunissa paahdetut veriappelsiinit. Jos marengin valmistaminen tuntuu liian työläältä, paahtuneet veriappelsiinit voi tarjoilla vaniljajäätelön kanssa. Upea jälkiruoka!

Uu­ni­paah­de­tut ve­ri­ap­pel­sii­nit

15 min . hie­man työ­läs . 4 e

4 an­nos­ta

4 ve­ri­ap­pel­sii­nia

4 rkl hu­na­jaa

Ma­ren­ki:

2 ka­nan­mu­nan val­ku­ais­ta

¾ dl so­ke­ria

1. Kuu­men­na uu­ni 250 as­tee­seen.

2. Pese ja hal­kai­se ve­ri­ap­pel­sii­nit. Leik­kaa ve­ri­ap­pel­sii­nin loh­kot ir­ti kuo­res­ta pie­nel­lä te­rä­väl­lä veit­sel­lä, jätä loh­kot kuo­reen. Nos­ta ve­ri­ap­pel­sii­nin­puo­lik­kaat uu­ni­vuo­kaan. Va­lu­ta pääl­le hu­na­jaa.

3. Vat­kaa huo­neen­läm­pöi­set val­ku­ai­set ja so­ke­ri val­koi­sek­si, ko­vah­kok­si vaah­dok­si puh­taas­sa kul­hos­sa.

4. Paah­da ve­ri­ap­pel­sii­ne­ja uu­nin kes­ki­ta­sol­la 5 mi­nuut­tia. Lu­si­koi pääl­le ma­ren­ki­vaah­toa. Paah­da vie­lä gril­li­vas­tuk­sen al­la muu­ta­ma mi­nuut­ti, kun­nes ma­ren­ki on kau­niin rus­kea. Voit paah­taa ma­ren­ki­kuo­ren kyp­säk­si myös kaa­su­polt­ti­mel­la.

Lue Myös

Leivo vadelmainen charlotte russe kahvikekkereiden kaunottareksi

Pikku­na­pos­te­levat pikkujouluihin: 8 inspiroivaa reseptiä

Britakääretorttu paistuu marenkipeiton alla kevyeksi ja saa kermaisen mangotäytteen

Leivo vadelmainen charlotte russe kahvikekkereiden kaunottareksi

Pikku­na­pos­te­levat pikkujouluihin: 8 inspiroivaa reseptiä

Britakääretorttu paistuu marenkipeiton alla kevyeksi ja saa kermaisen mangotäytteen

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Omena-inkiväärishotti tehdään tuoreista omenista ja maustetaan limetillä.

Martti Järvi

Valmista raikas omena-inkiväärishotti aamupalalle tai flunssan torjuntaan

Labneh-jogurttikulho tarjotaan paahdettujen rypäleiden ja karamellisoidun greipin kanssa

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Photography: Reetta Pasanen

Britakakku tehdään nyt suklaisena versiona

Britakääretorttu paistuu marenkipeiton alla kevyeksi ja saa kermaisen mangotäytteen

Hanna Linnakko

Nacholasagne yhdistää kaksi suosikkiruokaa

Photography: Reetta Pasanen

Britakakku tehdään nyt suklaisena versiona

Britakääretorttu paistuu marenkipeiton alla kevyeksi ja saa kermaisen mangotäytteen

Hanna Linnakko

Nacholasagne yhdistää kaksi suosikkiruokaa

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.