Pizzapohja:
2 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl öljyä
25 g hiivaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
100 g minisalamia
100 g tomaattimurskaa
pala chiliä
pieni tölkki ananaspaloja omassa liemessään
nippu oreganoa ja basilikaa sekä rosmariinia
200 g juustoraastetta (emmental + mozzarella)
1. Sekoita haaleaan veteen hiiva, suola, sokeri, öljy ja jauhot. Alusta taikina kiinteäksi ja anna kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
2. Jaa taikina kahtia ja kauli levyiksi.
3. Pilko täytteet ja levitä taikinalevyille. Jos haluat tehdä umpipizzan, levitä täyte vain levyn toiselle puoliskolle ja käännä toinen kanneksi. Ummista reunat ja pistele höyryaukot.
4. Anna pizzojen kohota hetki . Paista 280-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2