Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 3/2012
3–4 annosta
4 viipaletta pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl juustokuminaa
7 dl lihalientä
2 prk (400/265 g) ruskeita
papuja suolaliemessä
4–5 rkl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
½ tl mietoa chilirouhetta
1. Pilko pekonit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
2. Paahda kasarin pohjalla ensin pekonit. Lisää joukkoon sipulit ja juustokumina ja anna kuullottua hetken aikaa.
3. Lisää kasariin lihaliemi, pavut liemineen, tomaattisose sekä sokeri ja chilirouhe.
4. Anna keiton porista hiljalleen noin 10 minuuttia.
5. Pakkaa keitto esilämmitettyyn ruokatermokseen.
Vinkki: Hienonna loput pekonista, paahda ja valuta niistä ylimääräinen rasva. Nosta purkkiin ja ripottele keiton päälle.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ