Artikkeli

Tulinen härkäwokki

Huuhtele ja pätki pavut. Huuhtele ja suikaloi paprika. Kuori ja suikaloi sipuli, pilko porkkana. paloittele sienet...

(4 an­nos­ta)

400 g nau­dan­pais­ti­sui­ka­lei­ta

1–2 rkl see­sa­mi­öl­jyä

100 g vih­rei­tä pa­pu­ja

1 pu­nai­nen pap­ri­ka

1 pu­na­si­pu­li

1 pork­ka­na

50–100 g sii­ta­ke­sie­niä

1–2 pu­nais­ta chi­li­pap­ri­kaa

3 val­ko­si­pu­lin kynt­tä

3 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

2–3 rkl chi­li­kas­ti­ket­ta

1 tl raas­tet­tua in­ki­vää­riä

3 rkl rii­si­vii­nie­tik­kaa

2–3 rkl so­ke­ria

1. Huuh­te­le ja pät­ki pa­vut. Huuh­te­le ja sui­ka­loi pap­ri­ka. Kuo­ri ja sui­ka­loi si­pu­li, pil­ko pork­ka­na. pa­loit­te­le sie­net. Hal­kai­se chi­li­pap­ri­kat, pois­ta sie­me­net ja hie­non­na chi­lit. Hie­non­na val­ko­si­pu­lin kyn­net.

2. Kuu­men­na öl­jy wok­ki­pan­nul­la, li­sää hie­non­net­tu chi­li­pap­ri­ka ja nau­dan­sui­ka­leet ja an­na rus­kis­tua vä­lil­lä kään­nel­len. Li­sää muut kas­vik­set ja pais­ta no­pe­as­ti kään­nel­len.

3. Li­sää lo­puk­si maus­teet, kie­hau­ta ja an­na hau­tua noin 5 mi­nuut­tia. Tar­joa kei­te­tyn rii­sin kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ