(4 annosta)
400 g naudanpaistisuikaleita
1–2 rkl seesamiöljyä
100 g vihreitä papuja
1 punainen paprika
1 punasipuli
1 porkkana
50–100 g siitakesieniä
1–2 punaista chilipaprikaa
3 valkosipulin kynttä
3 rkl soijakastiketta
2–3 rkl chilikastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
3 rkl riisiviinietikkaa
2–3 rkl sokeria
1. Huuhtele ja pätki pavut. Huuhtele ja suikaloi paprika. Kuori ja suikaloi sipuli, pilko porkkana. paloittele sienet. Halkaise chilipaprikat, poista siemenet ja hienonna chilit. Hienonna valkosipulin kynnet.
2. Kuumenna öljy wokkipannulla, lisää hienonnettu chilipaprika ja naudansuikaleet ja anna ruskistua välillä käännellen. Lisää muut kasvikset ja paista nopeasti käännellen.
3. Lisää lopuksi mausteet, kiehauta ja anna hautua noin 5 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ