Koti ja keittiö 8/2011 KATRI SCHRÖDER | KUVA REETTA PASANEN
4–6 annosta
5 dl maustamatonta jogurttia
1 kurkku
4 tl suolaa
2 tl viinietikkaa
ripaus mustapippuria
4 murskattua valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1. Vuoraa siivilä tai kahvinsuodatin suodatinpaperilla. Valuta jogurttia siivilän läpi kiinteämmäksi pari tuntia.
2. Raasta kurkku ja sirottele suola raasteen päälle. Anna kurkun mehustua hetken aikaa. Puristele kurkkuraaste kuivaksi niin, että suurin osa nesteestä valuu pois.
3. Sekoita jogurttiin mausteet, öljy ja raastettu kurkku. Anna kastikkeen maustua viileässä ennen tarjoilua.
Valmistusaika: noin 10 min. + jogurtin valuminen
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2