Koti ja keittiö joululiite 2001
200 g taloussuklaata
½ dl kuohukermaa
2 rkl marjahyytelöä, vadelmaa tai lakkaa
2 rkl voita
1 keltuainen
1 dl tomusokeria
1. Sulata suklaa vesihauteessa.
2. Kuumenna toisessa kattilassa voi ja kerma.
3. Vaahdota keltuainen ja sokeri sekä marjahyytelö. Kaada joukkoon kuuma kerma ja vatkaa ponnekkaasti.
4. Kaada keltuaiskerma puolestaan suklaasulan joukkoon edelleen reippaasti sekoittaen. Kuumenna vesihaudetta ja sekoita suklaaseosta kunnes seos on sakeaa.
5. Jaa seos lusikalla nostellen tai pursottaen hyytymään muotteihin. Voit myös hyydyttää seoksen valmistusastiassa ja vasta hyytyneenä pyörittää palloiksi. Kierittele tryffelit kaakaojauheessa, tomusokerissa tai kaakaon ja tomusokerin sekoituksessa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2