1 l kuorittuja happamia omenalohkoja
1 1/2 dl sokeroitua puolukkahilloa
100 g mantelimassaa
Muruseos:
50 g mantelilastuja
1 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1/2 dl juoksevaa margariinia
1. Voitele uunivuoka. Sekoita keskenään puolukkahillo ja omenalohkot ja kumoa seos vuokaan.
2. Viipaloi päälle mantelimassa.
3. Paista vuokaa uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Sekoita keskenään muruseoksen ainekset ja levitä seos omenalohkojen päälle. Paista edelleen noin 5–7 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.
4. Tarjoa lämpimänä pehmeän jäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2