Koti ja Keittiö 4/08
(Ohje neljälle)
250 g tuoretta tonnikalaa (sashimilaatua)
1 sitruunan mehu
puolen sitruunan raastettu kuori
2–3 rkl öljyä
1 avokado
5–6 kypsää kirsikkatomaattia
Päälle:
maun mukaan sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria
ripaus sokeria
rucolan- ja basilikanlehtiä
1. Pane tuore tonnikala pakastimeen noin tunniksi, jotta saat leikatuksi kalasta ohuita siivuja graavikalan tapaan.
2. Asettele siivut tarjoilulautaselle viuhkan muotoon.
3. Mausta pinta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
4. Puolita tomaatit ja poista sisukset. Kuori ja pilko avokado pieniksi paloiksi.
5. Yhdistä tomaatti- ja avokadopalat sitrusöljyyn ja levitä seosta kalan pintaan.
6. Revi päälle basilikan- ja rucolanlehtiä ja nosta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2