Koti ja keittiö 10/2010 Mari Harjula Kuvat Arto Vuohelainen
noin 30 kpl
1/2 l vettä, 50 g hiivaa
1 1/2 tl suolaa, 1 rkl sokeria,
1/2 tl chilijauhetta
4 dl hiivaleipäjauhoja,
5–6 dl vehnäjauhoja
8–10 aurinkokuivattua tomaattia
kuutioituna ja 2 tl tomaattisosetta
3–4 rkl tuoretta oreganoa
1. Valmista taikina perusohjeen tapaan. Lisää lopuksi makuaineet.
2. Jaa taikina kahtia ja kauli noin 20 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi. Leikkaa levystä parin sentin suikaleita poikittain. Kierrä tikut kierteelle, kohota.
3. Voitele tikut vedellä tai munalla ja ripottele pinnalle suolahiutaleita. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Valmistusaika: noin 30 min + kohotusajat noin 1 t + paistoaika noin 15 min
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2