Koti ja Keittiö 09/06
400 g maustamattomia broilerinsuikaleita
1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 pss suikaloituja pakastekasviksia (300 g)
5 dl vettä
1 kanaliemikuutio tai
1 1/2 rkl kanafondia
2 tl chilitahnaa tai hieman makeaa chilikastiketta
3 rkl tomaattipyreetä
2 1/2 dl kuskus-suurimoita
1 tlk (400 g) kidneypapuja
suolaa
rouhittua mustapippuria
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä paistokasarissa tai vokissa. Siirrä kypsät broilerinsuikaleet syrjään hetkeksi.
2. Lisää pannulle öljyä, kuumenna ja lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Lisää pakastekasvikset ja kuullota pehmeiksi. Lisää kypsät broilerinsuikaleet, vesi ja liemikuutio tai fondi sekä maustekastike ja tomaattipyree.
3. Kiehauta ja lisää kuskus-suurimot ja valutetut kidneypavut. Anna suurimoiden turvota. Lisää tarvittaessa nestettä, jotta ruoka pysyy mehevänä. Mausta suolalla ja pippurilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2