Valmistusaineet
4 annosta
4 suurta pihvitomaattia
1 kesäkurpitsa
oliiviöljyä, parmesaanijuustoa, rosmariinia, suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
1. Leikkaa tomaatit ja kurpitsat siivuiksi ja laita ne öljyttyyn uunivuokaan kerroksittain. Raasta päälle tasainen kerros parmesaanijuustoa.
2. Mausta rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile paistetun lihan kera.
VINKKI: Voit myös käyttää ohueksi viipaloitua munakoisoa ja halutessasi lisätä puristettua valkosipulia oliiviöljyyn.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2