Artikkeli

Tomaatti-kesäkur­pit­sag­ra­tiini

Tomaatti-kesäkur­pit­sag­ra­tiini maistuu sellaisenaan tai vaikka paistetun lihan kanssa.

Val­mis­tu­sai­neet

4 an­nos­ta

4 suur­ta pih­vi­to­maat­tia

1 ke­sä­kur­pit­sa

olii­vi­öl­jyä, par­me­saa­ni­juus­toa, ros­ma­rii­nia, suo­laa ja pip­pu­ria

Val­mis­tu­soh­jeet

1. Leik­kaa to­maa­tit ja kur­pit­sat sii­vuik­si ja lai­ta ne öl­jyt­tyyn uu­ni­vuo­kaan ker­rok­sit­tain. Raas­ta pääl­le ta­sai­nen ker­ros par­me­saa­ni­juus­toa.

2. Maus­ta ros­ma­rii­nil­la, suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Tar­joi­le pais­te­tun li­han kera.

VINK­KI: Voit myös käyt­tää ohu­ek­si vii­pa­loi­tua mu­na­koi­soa ja ha­lu­tes­sa­si li­sä­tä pu­ris­tet­tua val­ko­si­pu­lia olii­vi­öl­jyyn.