Koti ja keittiö 4/2009
ohje neljälle
3 dl bulguria
2 tomaattia
2 salottisipulia
1 - 2 valkosipulinkynttä
2 - 3 rkl oliiviöljyä
4 1/2 dl kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
2 rkl sitruunamehua
1 rkl tomaattisosetta
ripaus sokeria
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1. Kalttaa tomaatit halutessasi. Halkaise tomaatit ja poista sisukset. Leikkaa tomaatti kuutioiksi.
2. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita ja valkosipulia öljyssä pannulla hetki. Lisää bulgur, kasvisliemi, sitruunamehu, tomaattisose ja ripaus sokeria. Anna hautua noin 10 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.
3. Lisää tomaattikuutiot. Lisää rouhittua mustapippuria ja tarvittaessa ripaus suolaa. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ