SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
1 pieni purjo
muutama oksa timjamia
1 annos perusrisottoa
300 g tatteja
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
150 g brie-juustoa
1. Viipaloi tai kuutioi purjo. Tee risotto perusohjeen mukaisesti, mutta korvaa sipuli purjolla ja lisää timjaminoksat riisin kanssa.
2. Paista puhdistetut, viipaloidut tatit ja ohuiksi viipaloidut valkosipulinkynnet toisella pannulla öljyssä kypsiksi.
3. Lisää tattiseos kypsään risottoon paloitellun brien kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2