Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT REET­TA PA­SA­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 10/2013

Timjaminen tatti-brierisotto

Timjaminen tattirisotto on syksyn ihana ylistys. Sienet saavat briejuustosta arvoisensa makukumppanin.

1 pie­ni pur­jo

muu­ta­ma ok­sa tim­ja­mia

1 an­nos pe­rus­ri­sot­toa

300 g tat­te­ja

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl olii­vi­öl­jyä

150 g brie-juus­toa

1. Vii­pa­loi tai kuu­ti­oi pur­jo. Tee ri­sot­to pe­ru­soh­jeen mu­kai­ses­ti, mut­ta kor­vaa si­pu­li pur­jol­la ja li­sää tim­ja­mi­nok­sat rii­sin kans­sa.

2. Pais­ta puh­dis­te­tut, vii­pa­loi­dut ta­tit ja ohuik­si vii­pa­loi­dut val­ko­si­pu­lin­kyn­net toi­sel­la pan­nul­la öl­jys­sä kyp­sik­si.

3. Li­sää tat­ti­se­os kyp­sään ri­sot­toon pa­loi­tel­lun brien kans­sa.