Koti ja keittiö 05/05
2 bataattia
4 keskikokoista perunaa
1 iso keltasipuli
1–1 1/2 dl kasvisten keitinlientä
2 rkl voita tai margariinia
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria myllystä
Kastike:
350 g lampaan jauhelihaa
3–5 valkosipulinkynttä murskattuna
100 g pehmeää fetajuustoa (Arla)
160 g tomaattisosetta
1 tl timjamia
1 tl suolaa
ripaus sokeria ja rouhittua mustapippuria myllystä
Päälle:
100 g pehmeää fetajuustoa (Arla)
tuoreita timjaminoksia
1. Kuori ja keitä bataatit, perunat ja sipuli. Tee niistä muhennos lisäämällä keitinlientä. Lisää munat ja mausteet.
2. Ruskista pannulla jauheliha, silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää pienitty feta, tomaattisose ja mausteet.
3. Pane voidellun vuoan pohjalle puolet kasvissoseesta, levitä sen päälle jauhelihakastike ja peitä kastike lopulla kasvissoseella. Viipaloi loppu feta vuoan pinnalle.
4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia ja tarjoa lämpimänä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2