Mari Harjula • Kuvat Kirsi-Marja Savola KOTI JA KEITTIÖ 5/2016
noin 20 kpl
3 dl vettä
15 g hiivaa
2 tl hunajaa
1 tl suolaa noin
7 ½ dl vehnäjauhoja
Pinnalle:
oliiviöljyä
1 ruukku tuoretta timjamia
2 rkl fenkolinsiemeniä
2 tl merisuolahiutaleita
1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää mausteet. Alusta joukkoon jauhot. Anna kohota puoli tuntia.
2. Jaa taikina noin 20 osaan. Pyörittele taikinapaloista pitkiä ohuita tankoja. Laita tangot pellille leivinpaperin päälle.
3. Hienonna timjaminlehdet. Sekoita timjamisilppu, fenkolinsiemenet ja suolahiutaleet keskenään.
4. Voitele tangot oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle mausteseosta.
5. Paista tankoja uunissa 180 asteessa 12–15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2