Koti ja keittiö 10/2008
(2:lle)
125 g tonnikalaa
2 1/2 rkl teriyaki-kastiketta
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
sesaminsiemeniä
Salaattiin:
50 g tuoretta pinaattia
2 murskattua valkosipulia
1/3 dl maapähkinäöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 fenkoli
1. Pane tonnikala marinoitumaan noin tunniksi teriyaki-kastikeeseen.
2. Puhdista ja siivuta fenkoli.
3. Pane pannulle pinaatti ja fenkoli ja paista hetken ajan öljyssä.
4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.
5. Valuta tonnikalasta pois ylimääräinen kastike ja pyörittele neljältä sivulta kevyesti seesaminsiemenissä.
6. Paista tonnikala pannulla keskilämmöllä neljältä sivulta niin, että keskusta jää edelleen hieman punertavaksi.
7. Nosta kala leikkuulaudalle ja siivuta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2