Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA KOTI JA KEIT­TIÖ 3/2015  

Teriy­a­ki­mu­na­koiso

Teriyaki on omiaan maustamaan munakoison.

4 an­nos­ta

2 kes­ki­ko­kois­ta mu­na­koi­soa

Pais­ta­mi­seen: ryp­si­öl­jyä

Maus­te­kas­ti­ke:

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

noin 5 cm in­ki­vää­riä

2 rkl ryp­si­öl­jyä

3/4 dl te­riy­a­ki­kas­ti­ket­ta

2 rkl rii­si­vii­nie­tik­kaa

1 tl see­sa­mi­öl­jyä

Tar­joi­luun:

see­sa­mi­öl­jyä

see­sa­min­sie­me­niä

kei­tet­tyä rii­siä

1. Val­mis­ta kas­ti­ke. Kuo­ri ja vii­pa­loi val­ko­si­pu­lit. Kuo­ri ja raas­ta in­ki­vää­ri. Kuul­lo­ta silp­pua mie­doh­kol­la läm­möl­lä öl­jys­sä noin mi­nuut­ti. Li­sää te­riy­a­ki­kas­ti­ke, etik­ka ja see­sa­mi­öl­jy. Kie­hau­ta seos.

2. Leik­kaa mu­na­koi­so vii­pa­leik­si. Pais­ta se kyp­säk­si pan­nul­la öl­jys­sä tai gril­li­pa­ri­lal­la. Huo­mi­oi, et­tä mu­na­koi­so imee it­seen­sä pal­jon öl­jyä. Pais­ta­mi­nen kan­nat­taa teh­dä kah­del­la pan­nul­la sa­ma­nai­kai­ses­ti, niin se su­juu no­pe­am­min.

3. Yh­dis­tä mu­na­koi­sot ja kas­ti­ke. Kas­ti­ket­ta on sen ver­ran, et­tä se maus­taa mu­na­koi­sot, mut­tei rii­tä lu­si­koi­ta­vak­si as­ti. Vii­meis­te­le see­sa­mi­öl­jyl­lä ja see­sa­min­sie­me­nil­lä.

Tar­joa kei­te­tyn rii­sin kans­sa.

Vink­ki! Kas­tik­kee­seen voi li­sä­tä kiin­te­ää to­fua pa­loi­na.

Vii­ni­suo­si­tus: Puo­li­kui­va, he­del­mäi­nen ja aro­mi­kas Tor­res Viña Es­me­ral­da 2013, Es­pan­ja, 9,99 e

Lue Myös

Lämmin fenkolisalaatti

Vaahterasiirappi-retiisit

Vuohenjuusto-perunagratiini

Lämmin fenkolisalaatti

Vaahterasiirappi-retiisit

Vuohenjuusto-perunagratiini

Fenkoli-flatbread ja karamellisoitu sipuli

Höyrytetyt minttu-voiperunat

Pikapikkelöidyt retiisit

Salsicciakepakot

Kesäinen ratatouille

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

Salsicciakepakot

Kesäinen ratatouille

Maa-artisokkalisäke saksan­päh­ki­nöiden kera

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2